Om het eindejaar te vieren, organiseren we een Take Away voor Kerstmis en Nieuwjaar.
Op 24 en 25 december kan u genieten van een verrukkelijke 3-gangen menu.
Op 31 december vieren we het eindejaar met een sprankelend 4-gangen feestmaal.
KERSTMENU
Gerookte forel & zalm
Duo van wildpaté
*
Hertenragout met gestoofde appel, veenbessen en dennenappeltjes
of
Vispannetje met kabeljauw, schelvis & tongrolletje in een lichte visroomsaus met aardappelpuree
*
Tiramisu
Te bestellen tot maandag 21 december, 17u.
Af te halen op 24 of 25 december, tussen 12u en 15u.
€39 pp
Bestellen kan u door hier te klikken.
EINDEJAARSMENU
Gerookte forel & zalm
Duo van wildpaté
*
Romige kreeftensoep
*
Jacht carrousel met hert, fazant, haas & everzwijn. Gestoofde appel & veenbessen, wilde champignons & kastanjes. Jeneverbessensaus & dennenappeltjes.
of
Vispannetje met kabeljauw, schelvis & tongrolletje in een lichte visroomsaus met aardappelpuree
*
Tiramisu
Te bestellen tot maandag 28 december, 17u.
Af te halen op 31 december, tussen 12u en 15u.
€49 pp