EN
Een klassieke brasserie in het
centrum van Antwerpen sinds 1988.
Reserveer uw tafel Bekijk het menu

Welkom in The Bistro

The Bistro is een tijdloos en gezellig brasserie-restaurant, gelegen op de Wapper, tussen de Meir en de Schuttershofstraat. Onze klassieke en uitnodigende sfeer biedt een heerlijke ontsnapping aan de drukte van de stad. Neem plaats op onze leren banken en bewonder ons karaktervolle interieur met houten lambrisering en antieke messing details.

Op het menu staan klassieke Frans-Belgische favorieten zoals Steak Tartare, Vol-au-Vent & Sole à la Meunière, Engelse klassiekers zoals Fish & Chips of het Full English Breakfast, maar ook seizoensspecialiteiten zoals asperges, mosselen of begeerde wild gerechten. The Bistro is zeven dagen per week geopend voor ontbijt, lunch en diner, of gewoon voor een drankje met gebak.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in ons geliefde etablissement in hartje Antwerpen.

Zomer In The Bistro

Het is volop zomer in Antwerpen, en dat geldt ook voor The Bistro! Installeer jezelf op ons gezellige terras en neem even pauze van al het zware zomershoppen. Laat je verwennen met onze gegeerde bereidingen van mosselen, zoals mosselen met witte wijn of lookroomsaus. Natuurlijk vind je nog steeds al onze kenmerkende gerechten op het menu, zoals onze geliefde Chef's Bowl of Salade Niçoise, samen met vele andere tijdloze klassiekers.

ontdek ons menu
Reserveer uw tafel

Reserveer uw tafel

Gebruik ons online reserveringssysteem om een tafel tot 12 personen te reserveren. Gelieve eventuele opmerkingen of speciale wensen te melden bij uw reservatie. Het is echter niet mogelijk om een specifieke tafel te reserveren. Voor dringende vragen of last-minute reserveringen, aarzel niet om ons telefonisch te contacteren op +32 3 232 36 75. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in The Bistro.

Groepen

De tijdloze klasse van The Bistro zorgt voor de ideale sfeer voor uw volgende gelegenheid. Onze chef-kok heeft vaste menu's voorbereid met onze kenmerkende Frans-Belgische klassiekers voor groepen van 13 tot 30 personen tijdens de lunch (behalve op zaterdag) en van 13 tot 60 personen voor het diner (vanaf 20u op zaterdag). Sta ons toe om een aangename ervaring te creëren en er bij elke stap te zijn om u en uw gasten te verwennen. E-mail ons op thebistro@thebistro.be om te beginnen met het plannen van uw bijeenkomst.

Een impressie van The Bistro...

Ontdek onze Instagram